Ultralux Powered by Urmet

Certificate

Toate certificatele sunt acordate producătorului pentru seria Ultralux® de către concernul internațional de frunte pentru testarea securității și calității produselor, sistemelor și serviciilor TUV Rheinland, Koln, Germania. Cu seria Ultralux® noi încercăm să atingem o armonie între omul, tehnologiile și natura.

 

Produsele Ultralux® sunt ISO 9001 certificate și corespund celui mai înald standard de design, dezvoltare, producție și distribuție.
Produsele marca Ultralux® sunt certificate în UE și acoperă directivele corespunzătoare ale Uniunii europene pentru securitate în folosința, oportunitate ecologică și de sănătate.
Certificatul „RoHS”, obligatoriu pentru Uniunea europeană, garantează concordanța deplină a produselor Ultralux® cu criteriile directivei europene RoHS 2002/95/EC pentru absența unor substanțe nocive în aparatele electrice și electronice.
Certificatul GS este acordat produselor din seria Ultralux® pentru a garanta securitatea și utilitatea practică în conformitate cu cerințele și directivele din Germania.
Produsele marca Ultralux® sunt testate și aprobate în concordanță cu directivele UE, în vigoare pentru compatibilitatea electro-magnetică (EMC) și securitatea (Product Safety).